ONTMOET
HET TEAM

Getranked is een platform waar webmasters zelf hun links selecteren en kopen. Waarom duizenden euro’s uitgeven aan een linkbuilding bedrijf als je dit zelf ook heel goed kunt? Dat geld kan beter geïnvesteerd worden...!

Zo’n 9 jaar geleden begon voor ons het avontuur in de onlinewereld. In jaren van trial & error weten wij precies wat werkt om hoger te komen in Google. We weten inmiddels exact wat werkt, en wat vooral niet. Wat jullie misschien niet weten is dat wij naast geweldige linkbuilders, vooral affiliate marketeers zijn. Onze aanpak is hierdoor direct op onze projecten getest en geslaagd.

Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Jim van den Heuvel

Owner & Founder

Met meer als 100+ verschillende top traffic websites in beheer is Jim echt monster op SEO-gebied. Wil je betere posities in Google? Of wil je eens sparren hoe jij de posities kunt verbeteren van jouw eigen website? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Tommy Straatman

Owner & Founder

Marketing genius en woordkunstenaar. Niet helemaal overtuigd van je eigen linkbuild aanpak of heb hulp nodig bij het structureren en plannen van de plaatsingen? Laat me weten wat je nodig hebt en we lossen het samen op!